sâmbătă, 11 octombrie 2008

Targul taranului roman

Targul Taranului Roman este o piata de mici producatori, unde consumatorii vor putea cumpara produsele traditionale si locale romanesti, alimente traditionale, proaspete, preparate dupa vechi retete romanesti, direct de la cei care le fac.
Imbunatatirea pietii produselor traditionale este cel mai potrivit fel de a asigura dezvoltarea durabila a frumoaselor peisaje ale Romaniei, cat si de a sustine producatorii traditionali.
Pietele de mici producatori au loc in 2008 in perioada 12 aprilie - 26 octombrie, la fiecare sfarsit de saptamana, in Piata Amzei, sambata intre 10-17 si duminica intre 08-14. La aceste piete, vor participa doar producatori si familile lor.
In primul sfarsit de saptamana din octombrie, Targul Taranului Roman ofera publicului arome, experiente, evenimente si intamplari despre si din Dobrogea, alaturi de oferta deja obisnuita de produse din celelalte regiuni ale tarii.In primul sfarsit de saptamana din octombrie, Targul Taranului Roman ofera publicului arome, experiente, evenimente si intamplari despre si din Dobrogea, alaturi de oferta deja obisnuita de produse din celelalte regiuni ale tarii.
Sambata 11 octombrie, 10-17:00
Expozitie culinara, must, degustare de vinuri dobrogene, produse traditionale dobrogene, lectie de gatit bors lipovenesc, expozitie fotografica "Dobrogea. Inceputul lumii" (Razvan Voiculescu), colectia Gastronomica (Humanitas Multimedia), obiecte de anticariat din si despre Dobrogea. Ora 15:00, Corul aromanilor farseroti din Cogeleac prezentat de Grigore Lese.
Aceste targuri sunt o solutie foarte buna pentru stopare speculei din pieti si castigul nostru al cumparatorilor care vom da bani mai putini pe un anumit produs cumparat.

Niciun comentariu: